Vi har fått postkort fra Trond som er på rømmen i USA.

Til vanlig finner du Trond (Klavenes) mellom snowboardene på SrfSnoSk8 avd. Oslo. Mange husker han også fra Bergen. For noen uker siden tok han brettet på ryggen og rømte sammen med flere kompiser til USA. Der borte har de skaffet seg kjøretøy og lever livets glade dager.

Er vel på tide med en liten oppdatering nå. Sitter på Cafe i Truckee, Tahoe. akkurat spist frokost og sett solen titte frem.

Etter nærmere en uke i LA som loka turister, kom vi hit forrige helg. Kjøpt oss en sehr grosse ghettomobil, som tok oss opp hit. Perfekt timing, for den ukes lange snøstormen var i ferd med å stilne. Aldri sett så mye snø før!!

Kjørte MASSE pudder i Squaw og Alpine meadows de første dagene. Siste uka har det vært sommerstemning her, med sol, øl og slush i parken. Har vært litt rundt å sjekket ut de forskjellige anleggene frem til nå. Kjøpt kort i Northstar og Sierra, og begynt såvidt å filme litt. Vi graver en schvær snøhule i hagen, og stemningen er på topp!

Sender dere et bilde av gjengen på bilen vår. Skal få sendt litt mer spennende bilder etter hvert, må bare få tatt litt bilder i bakken…

Hilsen Trond

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *