Teamkjører Martin Ruge gir begge TOMMELENE opp for GNU Riders Choice.

Jeg har funnet verdens diggeste brett, det viste jeg etter å ha kjørt 1 minutt på en Gun Riders Choice! Brettet er ut av denne verden perfekt for folk som ikke lenger synes det er fett å kjøpe brett som har akkurat samme fordeler som alle andre merker og trenger noe som faktisk er helt genial bra.

Mervin (Lib Tech & Gnu) har klart å komme opp med en plate som dekker alle behov og kjøre måter. Du kan for eksempel trekke frem stivheten i plata når man vil veie det opp mot større hopp og mer ekstrem kjøring enn super’n i Varing. Den er så stiv at du slipper å tenke på landingene, men hva med rails da, vil du, alle rails rottene der ute, kanskje tenke. Brettet er perfekt til rails også.

I og med at det er en lettkjørt plate gjør det rails kjøring til en lek. Undertegnede har selv brukt plata til rails kjøring i sesongen og den har fortsatt like mye pop og har ikke bristet til nå. Sett i forhold til andre plater og den påkjenningen den har fått vil kun dette at den ikke brekker forklare hvorfor den er så perfekt. Tail press og nosepress går lett som yoghurt, og man merker hvis man tar mye press at man ligger mer stabilt på pressen enn med andre plater.

Magnetraction, merkelig navn, genial teknologi. I starten var jeg bombesikker på at dette ville gå ut over boardslides og at flere hekt stå for dør når det kom til rails kjøring. Tvert i mot, Magnetraction gjorde at jeg kunne kjøre rails uten problemer og fortsatt ha godt tak i hard snø og is selv med slipte kanter. Nå snakker jeg ikke runde kanter på brett som kun brukes til trashing. Vanlige park kanter er nok. Og som flere blir klar over, skarpe kanter er kun mentalt.

Bent Metal har også gjort en geni strek med å gå over til en litt mer normal design på bindingene. De har i år en modell med navn Bisquit ++. Denne bindinger er en ypperlig park binding i og med at den er passe myk og har padding som setter seg til foten din som en 1.40 cm tempur madrass. Fett design og mange tekniske finesser gjør denne bindingen optimal.

Hilsen Martin, Teamkjører .SrfSnoSk8.

Psst! .SrfSnoSk8. skal ha demo av 2009 modellene i februar/mars! Følg med!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *