Teamriders på roadtrip til Åre og Trysil!

Vidar Vik og Sigri Heen har vært på råååådtrip til to av Nordens største anlegg, Åre og Trysil. Monstersnømenn, prima parker, i påskestemning og uvær.

Uke 5 i 2008 var lenge holdt av og merket med et stort smilefjes på kalenderen da det søndag 27. januar endelig var der, bar over grensen til våre kjære naboer, nærmere bestemt Åre. For å teste ut park og pudder. Vi ankom sentrum sent, og var ganske oppspilte da det var meldt nysnø og pudder. Våknet tidlig til kun 2 minus og bluebird, super stoka, og tidlig i bakken. Parken var godt på vei med to smoothe hopp I sorte linja, to hopp I den rød og en rekke rails og moro i mellom.

I tillegg var det en ikke så hlavdårlig pipe i bunn av bakken, som gav mye moro! En perfekt start, med påskeføre og god stemning i bakken☺
De to neste dagene sank temperaturen til minus 11, og sola stakk, det ble bare hardere og hardere i bakken, men de åpnet til slutt på toppen av fjellet etter at den værste vinden hadde gitt seg. Vi prøvde lykken, men der var absolutt alt frøset og pakket til is. På vei ned igjen dumpet vi borti noen kjente som hadde lagd tidenes hopp, så vi fikk utført et par old school triks før dagen var omme. En tur på afterskien varmet frossene sjeler og det ble en lang kveld.

På torsdagen bar det avgårde tilbake til Trondheim med toget, for så å hente bil og starte kjøreturen til Trysil. Ikke langt forbi Oppdal startet uværet (Tuva) og det ble kolonnekjøring og omkjøring før vi endelig nådde hytta en gang på natten. T.o.m måkebilen hadde ikke fått gjort jobben, så det ble trasketur de siste 100 meterne opp til hytta I en god halvmeter nysnø. Litt sen start på fredagen, men gjorde ingenting da det var lite mennesker og masse nysnø!

Cruisa rundt I hele anlegget, noen forsøk på å flippe litt og de siste timene ble tilbrakt I parken som var perfekt for prøving av nye triks. Parken er definitivt det beste vi har kjørt til nå, med masse rails for alle nivåer og store og snå hopp i perfekt tilstand. Etter en bedre middag på hytta ble det ganske tidlig køya for alle mann, klare for en ny dag. Lørdagen ble stort sett tilbrakt i parken for å justere og oppdatere triksekunnskapene. Søndag oppdaget vi en godspot med masse pudder, lagde et lite hopp og ble et par timer. Å lande på hodet var ikke ikke noe problem for å si det sånn, og alt mulig rart ble prøvd ut.

Kort oppsummert var det en fantastisk uke, og veldig bra timet med været i Trysil, særlig for to bretthungrie studenter som synes studiene krever alt for mye tid om dagen!!!

Hilsen fra Silje og Vidar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *