Velkommen til .SrfSnoSk8. BestTrick i Eikedalen Skisenter tirsdag 5. februar.

Teamkjørerne på Vestlandet inviterer sammen med Eikedalen Skisenter alle snowboardere i Bergensområdet til .SrfSnoSk8. BestTrick.

Forholdene i anlegget er inspisert og parken klar for en super tirsdagskveld.

Sjekk nedenfor for detaljer.
Sponsorene lover fete premier.

Ta en titt på stemningen på siste .SrfSnoSk8. BestTrick i Tryvann [Link]

[Link til Eikedalen Skisenter]

7 thoughts on “Velkommen til .SrfSnoSk8. BestTrick i Eikedalen Skisenter tirsdag 5. februar.

  1. Smart JEvla smart å ha dette arangemanget samme deg som Bergen Freestyle skal ha trening, og noen få dager før snowshow, Jevlig irritert, dummeste planleggingen noen sinne

  2. Rolf Hvordan i kattas navn kan det være en dum idè og ha arrangemanget samme dag som Bergen Freestyleklubb har trening? Bergen Freestyle holder jo som regel til i Tvillingtrekket uansett. Og hvorfor er det dumt at det er ett par dager før snowshow? Er vel ikke tilfelle at vi snowboardkjørere kommer til å ødlegge hoppet, slik at du ikke kan kose deg på det når fredagen kommer? Du er vel ikke en sånn no-poler også kanskje?

    Det er vel ikke en viss Ørjan Halvorsen som føler seg lettere irritert, er det vel? Snakker vi debatt om temaet? Jeg stiller!

  3. What, Snowboardere Ødelegger hopp? Grunne til at jeg synes det var dårlig planlegging av tidspunktet til konkurransen, var fordi at vi hadde tenkt å trene på hoppet til snowshow, både ski og snowboard kjørere, men siden hoppet er stengt for konkurranse har vi ikke mulighet til å gjøre det, i tillegg til at det blir svært vanskelig for oss å komme opp i Eikedalen, på grunn av avtalte kjøreordninger som kun gjelder Tirsdagstreninger.

    Når det gjelder at brett kjørere ødelegger hoppet, så gjør det ikke det i mine øyne, og hoppet er like mye til for oss som dem, og snowboardere er greie folk dem, har flere venner som er brett kjørere jeg, ingen ting imot dem.

    Og No POLES ER MORO

  4. fghjh husk uten best trix konken hadde det ikke fantes et bra hopp der no, men pga konken er det nå et utrolig bra hopp så dere trenger ikke sutre så mye

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *