BestTrick 23. januar Tryvann, snøvær og myke landinger.

Regn i byen og snø i Tryvann ble settingen for vinterens andre BestTrick. Parkenvar i god form og valget falt på Big Jump. 30 startnummer ble revet vekk. Forholdene var perfekt for myke landinger og litt ekstra raking på hoppkanten gjorde det smooth for alle. Fete bilder sørget Olav for og det er mixet en video med god stemning.

Foto: OlavStubberud.com / .SrfSnoSk8.

[Link til bilder BestTrick 23. januar]

Video:

I skiklassen var nivået knivskarpt med Switch Font Flip, 1080, en haug med 900. Vinneren i skiklassen var helt drøy. Overall var kjøringen god og nærmere knallgod.

Snowboarderene markerte seg også. Og her kunne man se at det var noen av gutta som hadde trent spenst i det siste. Til start dukket en kar med navn Mons opp. Han imponerte seniorene så mye at han rykket opp en klasse, hvor det trekkes frem front flip, backflips og fs 540.

Ole Jørgen gikk av med seieren med en skyhøy backside 720 tail. På andre plass endte Mr Erik Dahl. Han satte cleane fs 5’ere og bs rodeo som om det var stavsprang konkurranse. På en velfortjent 3. plass Mons på bare 10 år.

Resultater.

SrfSnoSk8 arrangør crewet opplevde en utrolig stemning i krevende arrangørforhold. Stolte som haner med nyproduserte startnummer skulle alt være så enkelt. MEN papir, kulepenner og tett snøvær gjorde papirarbeidet vanskelig og listene ble nærmest uleselige.

Vinneren heter Alexander, bak han Rasmus og Per tok tredjeplassen. Beste junior var Tobias. Alle med hauger av talent og villgod kjøring.

“BestTrick er en tilbakelent idé, hvor det å kjøre sammen og pushe er viktigere enn hvem som vinner. Crewet er kjørere som Men allikevel er det GØY å vite hvem som vant og var med. Til neste BestTrick skal det innkjøpes NASA penner, så værgudene ikke skal få ødelegge for fullstavede navn og gjøre oppgaven umulig for stressede arrangører. Jobben med rekonstruksjon av søkkvått papir er i gang”.

Neste BestTrick er i Varingskollen 6. februar. SEE YOU!

Deltakere (30) – foreløpig liste:

Hein
Jørgen
Kristian
Edvard
Fredrik
Mads
Tobias
Erik
Per K.
Torvald
Martin
Oscar
Mons
Per
Ole
Daniel
Simen
Alexander
Thomas
Rasmus
Max
Cecile
Gina
Thomas H.
Erik
Daniel
Ole
Silje

Nærmere informasjon:
www.srfsnosk8.no
www.tryvann.no

Arrangør: .SrfSnoSk8. avd. Oslo i samarbeid med Tryvann Vinterpark.
Sponsorer: DaKine, Smith Optics, Fri Flyt

Foto: OlavStubberud.com / .SrfSnoSk8.

Foto: OlavStubberud.com / .SrfSnoSk8.

Foto: OlavStubberud.com / .SrfSnoSk8.

Foto: OlavStubberud.com / .SrfSnoSk8.

Foto: OlavStubberud.com / .SrfSnoSk8.d / .SrfSnoSk8.

Foto: OlavStubberud.com / .SrfSnoSk8.

6 thoughts on “BestTrick 23. januar Tryvann, snøvær og myke landinger.

  1. Takk! Hei Knut. Takk for hjelp. Før neste event får turen til Claes Olson, hvor det sies at de har NASA penner og vanntett papir… ;-)) MEN det viktigste er å ha det gøy i bakken.

  2. J()$h hei alle sammen!!! hv cheer a?? dette er da koselig! jeg står selv på twin tip. men jeg syntes det skylle vært større hopp!! BIG JUMP lissom! kan dere lage no rail jam elller!! digger å raile!!!!!!<3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *