Sesongen i gang for .SrfSnoSk8. teamrider Lisa Wiik.

Lisa ramler verden rundt med bagger og stæsj fra DaKine. Nå har hun kommet seg hjem fra Kaprun, slitt med eksamen og feiret jul. Og sendt oss en oppdatering fra Chicken Jam…

Først tenkte jeg gi litt info om chiken jam da!

Var i Kaprun i Østerrike 14-16 des. De hadde konkurranseparken oppe på breen i år som i fjor, og måtte jo såklart både utsette konkurransen og til slutt flytte hele parken pga vindforholdene på breen. Sol og fint vær men helt sykt mye vind. Dumt, siden alle hadde trent i den parken, og plutselig i konkurransen ble det en helt annen park med nye hopp og nytt set up liksom. Likt for alle det da…

Vi fikk 4 run hver hvor et skulle telle, noe som alle var svært fornøyd med. Jeg følte meg i god form og brukte treningen på å teste farten på hoppene slik at jeg visste nøyaktig hvor mye jeg trengte.

Tok bs.720 men overroterte litt og var nedi med armene alle fire runna, så det ble ingen god plassering. Jeg var derimot fornøy med kjøringen.

Godt å starte sesongen med det trikset på et stort hopp. Det gav meg selvtillit og jeg kjente at kneet ikke bekymret meg noe lenger. Var liksom ikke redd for å prøve triks. Det lover godt for resten av sesongen, dermed er jeg egentlig ganske fornøyd.

Synd jeg ikke sticka trikset, for da hadde det blitt bra resultat. MEN jeg får trene i romjula!

Mange hilsner fra Lisa :)

[Link til teamprofil Lisa]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *