Skal dere ut nå?

Fredag kveld var planene klare. Alle skulle ut og kjøre rails og ha det gøy. Stemningen de tidligere dagene var på et max nivå og alle gledet seg. Da fredagen endelig kom ble vi møtt av regn nede i byen og en hver normal person ville nok sagt at dette er galskap å dra ut i slikt vær.

Etter litt ettertanke vente vi snutene mot Tryvann hvor vi tenkte det kanskje fortsatt kunne snø. Der ble vi møtt med overraskende mye snø og en glatt parkeringsplass som ropte etter å bli sladdet på.
Etter litt styr med å sette opp aggregat ble det mye alternativt som ble puttet ned. Dessverre snødde det for mye til å i det hele tatt å tenke på å ta frem et fotoapparat. Det gjør kanskje denne lille stemnings rapporten utrolig lite inntresant, men vi kan love at det vil komme flere, og de med bilder og kanskje til og med en liten film. So long!

Hilsen fra Martin Ruge, Team.SrfSnoSk8.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *