Teamsurfer Inger Elin nyter bølgene i Marokko…

Bølgene har endelig begynt å pumpe, etter to og ei halv uke med småbølger, så nå er det på tide med en liten rapport fra Marokko og LaPoint igjen. Natt til onsdag kom skittværet. Regn og torden skapte full kaos i dette ellers så tørre landet. Strømmen gikk av og på, veiene ble fulle av søle og stein, og alle menneskene var lettere forvirret, mer som en dag med snø i Stavanger.

Men med skittværet kom svellet. En helt ny verden langt kysten kom til syne. Alle pointene begynte å bryte, og det ble heller et dillemma om hvilket point som var best. ”Dont leave waves for waves….” Hmm. Etter noen småsmeller, traff vi skikkelig lørdag. Morgensurf på Dessert Point, kun oss fire uti alene i over en time. Senere på dagen var vi ikke fullt så alene på Anchor Point, men bølgene var for fristenes til å kjøre forbi.

Marokko leverer, og det fortsetter… :)

Ingi

Bildene er tatt av meg, og surferne er Thomas G Olsen på alle fra Desertpoint uten om George Lewis på desert point (30)

One thought on “Teamsurfer Inger Elin nyter bølgene i Marokko…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *