Ny film på gang fra Medvind Production.

“Fet vannfilming og rå surfing på steder som ikke ennå har blitt eksponert gjør Norwegian Tides til en surfefilm utenom det vanlige”. forteller .SrfSnoSk8.Teamrider Hans-Kristian Waarum.

Medvind Productions i sammarbeid med Henrik Oseland, Peder Midling og Andreas K. Fjetland presenterer “Norwegian Tides”.

[Link til trailer og webside]

Hovedfokusen i filmen er surfing i Norge, men det vil også bli sekvenser fra Island, Marokko og andre steder i filmen. De mest profilerte surferne i filmen er: Jan Erik Jensen, Jonas Paulsen, Jaymin Rowlands, Åge Obrestad, Per Arne Zahl, Alexandre Grilo og Tore Kramer.Et av målene våre med denne filmen er å belyse de mest aktive surferne i Norge i de beste bølgene norskekysten kan tilby. Vi får også innslag av Alexandre Grilo, Paul Canning og flere kjenninger fra utlandet som har vært i Norge for å oppleve bølgene og stemningen her oppe i nord.Vi vil legge stor vekt på å komme så nær surferne som mulig, slik at seerne skal få kjenne litt av følelsen av å være i vannet selv når de ser filmen.
Norwegian Tides er den første norskproduserte dvd i sitt slag, og den skal distribueres gjennom alle surfbutikkene i Norge, samt på nettbutikken www.eksponert.no.

4 thoughts on “Ny film på gang fra Medvind Production.

  1. Eksponere surfesteder \"my ass\" Håper du ikke eksponerer deg selv for reaksjoner da, Hansi :-)

  2. slapp av Ingen spotter eller steder kommer til aa bli nevnt i filmen Jan, du trenger ikke bekymre deg for d…

  3. Gum Production ruler Nice try Hansi men du overgår aldri Gum Productions. De har tross alt Gum Media Inc. i ryggen….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *