Folgefonna er fremdeles ÅPEN! Meldes om kanonforhold!

Vår mann i felten, Andreas Storebø ringte meg her om dagen med skjelven stemme om hvor bra det var på Fonna fremdeles. Blåisen har tatt ferie og hopp har blitt bygget. Trykk på “Les Mer” For å sjekke noen bilder!

Det er nå 6-7 hopp der oppe i forskjellige størrelser !

Sjekk også ut Fonna sine hjemmeside

Sitter du og glor fremdeles?

PELL DEG TIL FJELLS!

3 thoughts on “Folgefonna er fremdeles ÅPEN! Meldes om kanonforhold!

  1. Ja meg!! Det var fem hopp på fonna på sønd!! Fint Vær og null kø, Her må resten av sesongen utnyttes!!!!

  2. Siste rest Jeg var der igår og det var sinnsykt bra. Parkewn ble preppet på dagen og var super-bra. Det er ganske teit at ingen andre snowboardere er der. Fy skam!! Dette er mye bedre enn de parkene som eksisterer på vinteren. Men til neste sessong: Han som driver trekket sier at parken blir bygget med en gang skitrekket åpner, og skal være der like lenge neste år visst det er behov for det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *