Alt klart for årets Kabel NM på Norsjø Kabelpark 8.-9. september.

Kabel wakeboarding er kommet for å bli og vokser hvert år. Denne sporten samler utøvere fra mange brettmiljøer. I kitemiljøet øker interessen for wakeboard kjøring ettersom wakestyle er kommet for å bli innen kiting. Det er flere som ønsker wake-bindinger på kitebrettene sine og noen ønsker også wakeboards for å kunne kjøre på rails, kickers og bak båt. SrfSnoSk8 er med som sponsor på årets NM… Og vi sier bare: Dette blir råååååååt….

Utskremt medarbeider denne helgen er Tom Rune Jarandsen. Og lurer noen på noe om våre Hyperlite brett og utstyr, så er det bare å huke tak i han og fyre løs!

Vi ønsker utøvere og arrangører lykke til!

[Link til informasjon og program]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *