Teamseilerne i full rulle på Lista og i Kristiansand.

Da er det bare å sende gratulasjoner til våre teamseilere som fant veien til Norges Cup arrangementer sist helg. Arne-Kristian (Kilen) dro til med sin andre seier denne sesongen. Wave sto på menyen hans denne gangen. Hans-Kristian (Hansi) dro i land plassen bak. Begge gjorde også god figur i freestyle med tredje og fjerde plass. I Kristiansand seilte Sondre Krey NC i Formula av stakk av med en flott andreplass. Vi takker også for kjempeflotte bilder fra de som var og rocket nede i Varberg. Så totalt en absolutt godkjent windsurfing sommerhelg.

Hansi viste god form i bølgene. Foto: Privat

[Les mer på www.nbk.no] og [Link til Fri Flyt]

Teamguttene og jentene med Rolv i spissen koste seg i bølgekaoset i Apelviken. Foto: Kristin Moe

GOD WINDSURFING SOMMER FORTSATT DA ALLE TEAMSEILERE OG ANDRE…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *