Stemningsrapport fra .SrfSnoSk8. LaPoint GirlSurfcamp uke 1.

Her kommer en liten rapport fra litt sydligere breddegrader, i bølgenes land Portugal. Første pulje norske jenter er godt i gang i de varme bølgene i Ericeria. Den første dagen av campen var bølgene digre, så hele gjengen dro en time sør til nydelige Carcavelos. Her fant vi flotte nybegynnerforhold med hoftehøye bølger og nesten ingen vind…

Med fra Norge som instruktør er .SrfSnoSk8. er teamrider Inger Elin Knappskog og hun har fått besøk av Julia Wersland som jobber på Surfsentrum i Stavanger. Hjemme på Jæren er de begge å finne ute i bølgene så ofte som de kan…

De har sent oss følgende rapport fra deilige Portugal…

Etter ett par dager, er jentene allerede flinke å fange bølgene, og noen får seg noen turer på beina. Mellom øktene går det i soling, shopping og spising. Maten her nede er fantastisk. Mandagens middag ble laget av en lokal brettshaper, Mica, i mens gårsdagens var på en flott skalldyrsresturant. Kan ikke vente til neste middag, den ene topper den andre.

LaPoint oppgraderer brettene sine på en lokal fabrikk, og tirsdag var alle brettene klar. Alle jentene fikk bli med å hente dem, og fikk omvisning og forklaring på de ulike stadiene av shapingen, fra en firkant med hvitt skum, til et ferdig, håndshapet brett.

Camphuset er stort og flott, med god solhage og utsikt til havet. Det er gangavstand til koselige Ericeria, der det ligger surfbutikker på rekke og rad.

Resten av uka skal vi surfe masse mer, ta en tur til Sintra og Lisboa, og spise masse mer god mat.

Surfing og jentecamp er livet!

PS! På LaPoint Surfcamp er det fortsatt ledige plasser i juni, august og september. Så det er bare å sikre seg en plass.

Mer informasjon: www.lapointsurfcamp.com

Loooove from

Juliahh og Ingih (og litt Sebbhe…)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *