Vi feiret 40-års dagen til windsurfing!

Kaker er spist, våtdrakter ble våte, vinden inviterte til lek, vi har mimret, utrolige antikviteter deltok i vår konkurranse med et spitter nytt Mistral Explosion som Grand Price. Vi fikk målt farten på det moderne utstyret med GPS, og gjennomført sesongens første Freak of Speed. Og alt dette på en ikke så helt normal søndag. [Link til rapport og bilder fra bursdagsfest]

One thought on “Vi feiret 40-års dagen til windsurfing!

  1. grattis Grattis med en utrolig feiring av 40 år med brettseiling. Ser på bildene og husker mitt første møte med seilbrett som var på noe liknende. Husker forøvrig Jan Wangaard i sin gull alder seile på hvasser med liknende utstyr.
    Nevner forøvrig at Jan var en fåregangs person når det gjelder inn- feldbar kjøl på seilbrett.Jans nytenkning vekte altid oppsikt når han kom til Hawaii.
    Grattis til alle og håper vi kan feire med brask og brann i 40 år til.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *