Har du vurdert å skaffe deg en GPS til sesongen?

Vi er importør av Velocitek GPS enheter for speed freaks, de som ønsker å finne ut hvor fort det går der ute på vannet og seriøse regattaseilere. Spesialdesignet for windsurfere, kitere, jolleseilere, seilere… og verdensmestere i kajakk! Les mer om modeller for fartsmåling og treningsverktøy for seiling på våre oppdaterte windsurfing websider. [Link til mer om Velocitek GPS]

2 thoughts on “Har du vurdert å skaffe deg en GPS til sesongen?

  1. dfdd Å betale 3000 for en gps som kun viser fart er vel drøyt eller hur? Ikke kart eller noe sånt

  2. GPS og VMG Jamen den viser ikke bare fart, den viser VMG,( hastighed mod mærket) hvilket er totalt afgørende for om du kommer først når du sejler kapsejlads. Jeg tror det er mere værd end man aner. Bedre end noget nyt sejl!! Og du kan lægge data fra 40 timers sejlads ned på din PC efter sejlads, og se det på et kort. Rigtigt det er ikke en kortplotter eller lign det er der andre masiner der gør bedre, men hvem plotter på kort når man sejler skiff joller eller surfer??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *