Vårens første Sk8 contest i Bergen.

Lørdag 21.april braker det løs med Syvfjellmedias første skateboard konkurranse i Bergen. Navnet den har fått er “TRICK ATTAKKK!”. Konkurransen vil ligne på en best trick konkurranse, bare at vi kommer til å foreslå hvilke obsticaler det skal skates på mens man kjører. Det blir selvfølgelig kjørt i JAM-modus, med egne junior og senior klasser.

Dørene til hallen åpner kl.1200
*Junior starter kl.1430 til 1530
*Senior starter kl.1530 til 1630
Premie utdelinger kl.1700

Premierer: CA$H og STA$H !

Syvfjellmedia ønsker dere alle velkommen til en god og spenningsladet
skatelørdag i BergenSand&Skatehall.

One thought on “Vårens første Sk8 contest i Bergen.

 1. Fy faen Syvfjellmedia tar helt av Sjekk hva de skriver på siden sin da:

  Hei alle sammen.

  Vi skal prøve å svare på endel av spørsmålene som har kommet inn…

  Det kommer til å være GRATIS å delta på konkurransen på lørdag. Alle betaler bare 30kr som man vanligvis gjør for å skate i hallen. Det vil heller ikke være noen påmelding, alle bare skater og har det fett som vanlig, eller nesten vanlig…for Syvfjellmedia kommer til å gjøre noe som ikke er helt vanlig, verken på konkurranser eller daglig om du vil…

  Vi her i redaksjonen kan videre røpe at etter å ha gått igjennom premiene som er blitt sendt inn til oss fra alle våre sponsorer, ser vi at dette kommer til å bli en skikkelig BLING FEST! – bokstavlig talt!!! :)

  I tillegg til alt stæsjet, så har vi noe helt spesielt å tilby de flinkeste av deltakerne under selve konkurransen. Hva det er? Vel, la oss si det er noe som ALLE liker og trenger, \"KAAAACH$$$IIII$$$NG!\".

  For å la noe fremdeles være usagt så røper vi ikke mer enn dette.

  Møt opp og ha en knall dag!

  Syvfjellmedia vil takke alle våre sponsorer for at de har vært såpass gavmilde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *