Lengter du mot varmere dager?

Påsken er over, og dagene blir stadig lengre. De ivrigste har allerede sjøsatt sine farkoster og er klar for wakeboard sesongen. Nå tar vi imot bestillinger for levering i midten av mai. Kos deg med en liten teaser, mens du tygger på hva du ønsker deg til sommeren!

Sjekk innom din lokale .SrfSnoSk8. butikk og slå av en wakeboard prat. Da kan du også sikre deg akkurat det du er ute etter fra sesongens første hoved forsendelse av utstyr som kommer i Mai. Det finnes også noen få 2006 modeller som f.eks Premiere 136 på tilbud og kanskje en vest eller et par hansker.

Spesialprodukter som WakeKite må bestilles i god tid…

Ellers er det nok en gang klart for premierefest på en norsk wakeboardfilm… Etter en lang vinter er den endelig klar. Nytt i år er at det er mange flere kjørere med i filmen, som viser hva Norges beste wakeboardere har å by på. Premierefesten vil bli holdt på Galleri i Grimstad, lørdag 21. april. Alle er hjertelig velkommen, og vi håper at så mange som mulig fra fjern og nær vil ta turen. Det kan ordnes hotellrom til hyggelige priser for de som trenger det. Dørene vil åpne kl 19:00, og Freddy & Tha Casual Rap-Orchestra spiller før filmen vises. Dette er kickoff partyet for sesongen 2007, håper vi sees der….. Ikke nøl med å gi tilbakemelding om du/dere tar turen, sånn at det er mulig å få en oversikt over hvor mange hotellrom som trengs:D Tilbakemelding kan gies på mail til Egil Furre

Her er en teaser å kose seg med!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *