Stavanger i påsken

Mens de fleste reiser på fjellet i påsken tok Cato og Thomas turen til Jæren i påsken. Her er noen bilder ifra turen.

For sjette året på rad tok vi turen til Jæren i påsken. Vi hadde skikkelig bra forhold både torsdag, fredag og lørdag. Sol og mye vind ! Vi fikk testet de nye Rhino og Vegas kitene til North. Og vi er mektig imponerte over begge to. Rhino kiten har ett utrolig løft og krysser veldig godt. Den er svinger raskt og har 100 % depower. Veldig behagelig og lett kite å seile med. Veldig fin å seile bølger med sidene du kan legge kiten helt død, mens du rir bølgen.

Vegas kiten har en eksplosiv power ! Jeg har aldri opplevd maken til pop ! Og det er den mest kontante kiten jeg noen gang har seilt. Den reagerer med en gang på styringen. Denne kiten er nok for de litt mer erfarne og wakestyle kitere.


Cato ute og leker i bølgene med North Rocketfish


Rocket fish er utrolig gøy i bølger :)


Test av Vegas


Bølger på bore


Cato ute og tester løft i den nye Rhino kiten


Rhino løft


Rocket fish har flere bruksmuligheter :)


Thomas ute og tester løftet i Vegas


Cato tester Vegas


Cato Vegas big jump

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *