Snowboard NM 2007

I helgen fyltes Hemsedal opp av håpefulle snøsurfere. I tillegg til Pipe og Slopestyle sto det også Boardercross og Slalom på menyen. Dette er grener som får lite oppmerksomhet i media generelt, men ikke hos oss. Her er Norgesmesterskapet sett fra “the Olslunds”.

Hei !

En liten status fra NM`s 3 første øvelser.

Storslalom – 1.omgang startet bra for Eddie. Han og Stian Sivertzen var i en klasse for seg. Eddie “gikk på trynet” i 2.omgang men klarte likevel en fin 3.plass. Jackob Vorkinn, også F2 kjører kom inn på en 5.plass. (Gunnar Nørstebø, også F2 vant seniorklassen)

Duell – Eddie inn til en grei 5.plass.

Boardercross – WC-kjører Stian Sivertzen var i en klasse for seg, det samme var Eddie (godt etter Stian men med god margin til resten av feltet) både i tidskvalikker og heat. Stian vant med Eddie på 2.plass. Eddie har stabilisert seg som nr 3 i Norge, etter WC-kjørerne Stian Sivertzen og Øystein Wallin (senior). Håper på en plass på boardercrosslaget til JuniorVM i April.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *