VINTERSALG VINTERSALG VINTERSALG!

Salget har nå startet i ALLE butikkene. Alt av vintervarer er stort sett sterkt nedsatt og det er verdt å legge turen til nærmeste .SrfSnoSk8. butikk for å fylle bæreposene med godbiter. Alt av årets snowboardutstyr er nedsatt 20-50%. Goggles, sekker, snowboardklær, streetklær, hansker, votter, luer… mmmmm…. Vi har fremdeles masse godbiter på lur… Vinteren er på sitt høyeste, og det er fremdeles mange gode uker igjen før våren får overtaket. COME ON DOWN!

Godbit-liste:

Smith Fuse 50%
Smith Phenom 50%
Smith Anthem Crystal Edition 50%
Dakine 101 Pack 2006 50%
Dakine Poacher 50%
Dakine Machnau 50%

Utvalget varierer i butikkene, og enkelte varer kan være utsolgt

20% avslag på årets Smith goggles.
20% avslag på årets bagger og sekker fra DaKine.
30% avslag på alle sesongens snowboardklær.
30% avslag på alt av brett, bindinger og boots.
50% avslag på snowboardbag ved kjøp av brett.
50% avslag på utvalgte produkter

Ute i butikkene har fremdeles noe utstyr fra forrige sesong i hyllene. Mye av dette nedsatt 50%. Vi åpner imidlertid for ekstra gode priser på dette ved kjøp av pakker og årets. Det finnes også litt “rask”. Eldre boots fra 50,- kroner…. så langt lageret rekker.

NB! Butikkene fylles også opp hver eneste dag med vårens nyheter!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *