Rapport fra Kongsberg.

Denne helgen var det Norges Cup i Boardercross i Kongsberg. Eddie Olslund representerte .SrfSnoSk8. fargene med stil med sin 2. plass. Her er en liten statusrapport fra “The Olslunds”

Hei !

En liten status fra Kongsberg. (Bilder av Eddie under NorgesCup sist helg)

Eddie pådro seg en skade i foten under rennet i Frankrike i januar, først denne helga var han smertefri. All Europa-Cup siden nyttår er avlyst pga snømangel, så dette er hva Eddie har utført i vinter:

2 ganger FIS i Frankrike i januar med 23.plass av over 100 deltakere, bra. Han er kvalifisert til WC.
2 ganger NorgesCup på Geilo i februar, Eddie kjører inn til 2.beste kvalikktid i begge renn etter WC-kjører Stian Sivertsen. Pga foten må han safe inn til 2 femteplasser i heat.
2 ganger NorgesCup på Kongsberg sist helg satser han alt på å slå Sivertsen. Kvaler igjen på 2.plass i begge renn etter Sivertsen. Heat på lørdag hekter han med Sivertsen og kjører ut, ender på 4.plass. På søndag holder Eddie følge og er kun en brettlengde etter Stian i mål. Knallbra…

Eddie er nå ranket som nr 2 i Norge og satser alt for ett uttak til juniorVM i Østerrike i april. Han er meldt på til 3 renn i Sveits 16 – 18 mars. (EC, FIS og narsjonalt renn), NM i Hemsedal helgen etter. Hvis han fortsatt ikke er tatt ut så kjører han 2 renn i Østerrike i månedskifte mars/april (EC og FIS).

Roger

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *