Windsurfing World Cup sirkuset er i gang…

Locatiaon er Punta Preta på Cape Verde. Teamseiler Arne Krisitan følger årets første PWA World Cup nøye og har laget en oppsummering. Dessverre er ikke vår egen teamseiler Hansi med denne gangen, men det er andre nordmennene Vidar og Ørjan Jenssen som kom innenfor de 32 plassene i konkurransen. Kilen holder oss oppdatert, følg med!

Nytt av året er Punta Preta som ligger på Cap Verde. Etter at Josh Angulo CV-1 flyttet hit for ca 5 år siden, har windsurfere verden over fått øynene opp for denne øygruppen som ligger 5t med fly syd for Gran Canaria. Øya har et utrolig bølge potensial som gjør at PWA har invitert 32 av verdens beste wave seilere til å måle krefter i mast høye bølger som ruller inn på Punta Preta. Norge stiller med Ørjan og Vidar Jensen begge Team North seilere. I sine første heat på 4 pers møter Ørjan Jensen (-Mussilmani -Angulo og Monterio) og Vidar Møter (Siver -Katchadourian -Polakow).

Wildcard entery går denne gang til 3 lokale karer. Titik,Mitu, og Djo alle 3 på North Sails og Fnatic.
Det sies at gutta kjenner Punta Preta som sin egen bukse lomme. De seiler,surfer og kiter spotten hver dag. Så det blir spennende og se hvordan de seiler mot resten av eliten.
Stigen er lagt ut og jeg har tippet litt om hvem som overlever heat for heat i den første runden på Punta Preta.

Følg konkurransen med argus øyne. Det blir bilder og på PWA sin nett side. Enjoy

Seiler hilsen
Kilen N-200

Noen linker:
www.pwaworldtour.com
http://www.planetwindsurf.com/destinations/sal/sal.asp
www.angulocaboverde.com
www.windguru.cz/int/index.php?sc=209
www.windguru.cz/int/index.php?sc=209
http://www.youtube.com/watch?v=ptoly_B0XuE&mode=related&search=
www.north-windsurf.com

17 thoughts on “Windsurfing World Cup sirkuset er i gang…

 1. Cap Verde.wave 2007 Bølgene blir større og større på Cap Verde.Gutta gir gass.
  I finalen i 1 runde er det Seadi,Pritchad,baker og Angulo som kjemper.

 2. Cap Verde. wave 2007 Finalen i 1 runde er over etter et heat på 25 min.AND THE WINNER IS
  1-Kauli Seadi
  2-Josh Angulo
  3-Kevin Pritchard
  4-Nik Baker.

  Våre norske ved Ørjan og Vidar Jensen (North Sails)klarte ikke å komme til finalen,men har muligheten sener i dag.Runde nr2 starter nå. Vi krysser fingrene for våre norske helter.

 3. Cap Verde.wave 2007 Dobbel eliminasjonen er underveis på Punta Preta.
  I første heat seilte vidar og Titik best og avansetre over Brownis og Silva.
  2 heat avanserte Ceballos og Gossein.
  Ørjan Jensen er neste ut man ut i heat 3 hvor han seiler mot Campello,Volwater og Traversa. Lykke til ØJ Kjør jernet.

 4. Cap Verde. wave 2007 Dag 2 er over og det har vert noen syke forhold.Sjekk ut PWA sin hjemmeside for feeete fotos.Linken ligger over.
  Ørjan kom seg ikke videre i sit heat,avanserte gjorde derimot Traversa,Volwater,Katchdourian og Swift.
  Skipp er satt til 0800 lør morgen. Det er ventet at forholdene skal øke til i morgen. Så vi får håpe vi får se noen syke moves.

 5. CapCerde.wave 2007 Dag 3 har vert i gang siden kl 10 lokal tid.Forholdene for dager er at vinden er mindre onshore og mindre swell.Noe som ikke var helt ventet etter gårsdagens meldinger.Men med mer side shore vind kan vi vente oss spektakulær seiling på Punta Preta.
  I heatet til Ørjan Jensen avanserte Traversa og Volvater.Som senere tapte mot Willias og Fernandez. Heatet som går nå er mellom Siver,Mussolini,Mckercher og Williams.De 2 besta fra dette heatet møter Polakow og Teboul. Polakow har seilt utrolig sterkt i dag.Fortsetter han slik når han finalen.Han er garantert revansje sugen etter å bli slått ut tidlig i går. Kongen Dunki E-11 er slått ut sammen med vidar og Ørjan Jensen.

 6. Cap Verde, wave 2007 Levi Siver og Alex Mussolini avanserte over Williams og Mckercher som ble spylt på land med knekte master. Tydlig at det er power i bølgene og gutta gir jernet får å trone på tåppen av pallen på Cap Verde. Neste heat er mellom Polakow,Siver,Mussolini og Teboul.Alle seilere som har Maui som leke grind året rundt og takler disse forholdene bedre en de fleste. Det drar seg til altså mot slutten av runde 2.

 7. Cap Verde. wave 2007 Polakow og Siver er videre til finalen. Mussolini og Teboul måtte gi tapt,mrn de ga hva de hadde og se oxo fikk et litt uheldig møte med steinrøysa da de ble spylt i land med ødelagt utstyr.

 8. Finale runden.Cap Verde wave 2007 Jason Polakow ka-1111 slo ut Levi Siver us-0.
  Det er nå en pause på et heat dvs 30 min.Så skal Polakow ka-1111 opp mot Nik Baker k-66 (North\\Mistral)
  Vinneren her møter Kevin Pritchard us-3 .
  For så og møte Josh Angulo cv-1 ,så Kauli Seadi Bra-253.

 9. Helt sykt.Cap Verde wave 2007 Polakow viser utolig styrke på Punta Preta.Han vant over Nik Bker i sit heat.Han ble vasket å måtte svømme etter utstyret i mast høye bølger.Men alikevel klarte han det. Jason Polakow ka1111 møter nå Kevin Pritchard us-3.Det drar seg til da kun 3 heat står igjen i 2 runde.

 10. Cap Verde wave 2007 Som ventet tar det på å svømme rundt i mast pluss bølger og selv Jason Polakow ka-1111 måtte gi tapt da han i heatet med Kevin Pritchard atter en gang ble vasket og utsturet ble borte.Kevin Pritchard us-3 leverte likevel stor oppvisnig i sikkre cut backs og høye off the lipp og sikker landing på flata i front av mast høy bølger.
  Neste heat er det Josh Angulo cv1 som skal forsvare sin plass mot Kevin.us-3

 11. Cap Verde wave 2007 Johs Angulo CV-1 var overlegen i sit heat mot Kevin US-3. Han seilte til land før tiden var ute og ble hyllet av det lokale Cap Verde folket i hver eneste cut back og off the lip.
  Det er nå klart for finale mellom Josh Angulo og Kauli Seadi.
  Det er til å ta og føle på.

 12. Finale over alle finaler.Cap Verde wave 2007 Kauli Valgte for lite seil i finalen mot Angulo.Det endte med at Kauli ble spylt på land og slet med å komme seg ut til heatet.Josh Angulo CV-1 beseiret da Kauli Seadi.dvs at Josh vant finalen.Kauli og Josh står nå på samme poeng sum(2,7p) og må derfor seile en superfinale for å kåre en vinner. Dette blir utrolig spennende. La den beste vinne.
  Kjør jenet gutter.Super finalen starer om 10 min. Resultatet er klart om ca 40 min.

 13. JOSH ANGULO CV-1 WINNER OF PWA WAVE CABO VERDE Det er en stor dag for Josh Angulo CV-1 ( EZZY\\ANGULO),Cabo Verde og windsurfing.
  Josh seiret over Kauli Bra-252 i super finalen.
  Josh ble båret opp på podiet av de lokale folket på Cabo Verde.
  IMPONERENDE

 14. Cabo Verde world Cup 2007 fotos. På pwa sin nett side ligger det masse bilder. Det er bare å ta av seg hatten,for makan til seiling og bilder skal du lete lenge etter.
  Windsurfing er og blir fantastisk.
  Ejoy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *