Reisebrev fra Tahoe

Vi sender en liten hilsen fra andre siden av dammen. Dette blir en liten påminnelse til alle kontorrotter om hvor digg det er å kjøre brett hver ensete dag. For ca. 2 uker siden var hele gjengen på plass i bonnie drive, a.k.a. Holmenkollen av south lake taohe. Det ble en litt rusten start på turen for to, da våre venner på United Airlines greide å surre vekk boardbaggene. Det skulle ta tre slitsomme dager med telefonterror og stress før baggene kom tilbake til sine rette eiere. Endelig lå alt til rette for at vi skulle rippe USA i fillebiter.


Vidar Vik, blunt 270 ut


Sigri Heen, backside 180

Til tross for lite snø her også, manglet det ikke kjøreglede i gjengen. Med den lille snøen de har greier amerikanerne nemmelig å lage super bra parker, med rails, hopp og pipe til glede for kidsa. Etter et par dager med varme og strålende sol ble vi skeptiske på om det kunne bli noen sesong her. Men værgudene var på vår side og gav oss en liten storm som resulterte i en meter med pudder.


Sigri Heen, Frontside boardslide


Vidar Vik, Frontside boardslide

Ved hjelp av vår flotte minivan har vi kommet oss rundt laken hele to ganger og kjørt i diverse skianlegg. Kameraet er alltid på plass så vi sender dere noen snapshots. ENJOY

Hilsen Vidar og Sigri


Vidar Vik, Indy


Sigri Heen


Strike a pose! Vidar Vik


Vidar, Sigri og Emilie

2 thoughts on “Reisebrev fra Tahoe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *