Opphørssalg 30-60% på Sentrum Sk8.

Siden 1999 har Sentrum Skateshop stått som Bergens ledende butikk for rullebrett og relatert utstyr. Idag er butikken den eneste gjenlevende rene skateshop i Norge. Nesten alle byens beste skatere har enten jobbet her eller hentet team effektene sine på Sentrum. Vi føler nå at Sentrum har utspilt sin rolle og har derfor vedtatt å legge ned butikken. Det blir derfor opphørssalg fra og med idag og utover til midten av Januar. Alle varer skal bort.


Til forskjell fra de fleste “opphørssalg” hvor det stort sett bare er gammelt rusk som skal selges, er Sentrum faktisk spekket med nye fete varer. Masse nye sko, klær, decks, trucker, hjul og accessories. Julepressangmekka for frustrerte foreldre og besteforeldre med andre ord.

Vi vil takke alle skatere i Bergen og omegn for god støtte igjennom mange år og ønsker gamle og nye kunder velkommen til opphørshandel fram til butikken er tømt.

4 thoughts on “Opphørssalg 30-60% på Sentrum Sk8.

  1. Trist! Syntes dette er trist.. noen måneder siden jeg har skatet, tenkte å begynne igjen nå. men nå ble jeg svært skuffet.. :\'( hva er grunnen?? drit trist ass

  2. Marked? Er vel gjerne pga at det begynner å bli et presset marked i Bergen etter hvert.
    4 snowboard/skateboard butikker er gjerne litt mye.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *