Velkommen til .SrfSnoSk8.Team og Ultrasport henger ut under Jibbelandskampen.

Jernbanetorget, lørdag 9. desember fra kl. 9 til 16. .SrfSnoSk8. er med på PF Motorola Jibbelandskamp 2006. Vi har teamkjørere i konkurranse og “hang-out” i teltet vårt. Vi inviterer alle til å henge ut med oss og heie på Norge og .SrfSnoSk8.Teamkjører Ulrik Badertscher. Vi ønsker velkommen til en komfortabel stand med “goodies”…Firrhy Firrhy… PS: Klikk video… spol til 15:10… NRK sportsrevyen!

Alle teamkjørere som kommer og henger med oss får en “surprise” fra oss… I tillegg har vi noe til alle andre!

Program:
09.00 Träningen startar
12.00-16.00 Contest time första lag ut England- Norge!
16.15 Pris utdelning.

PF Motorola Jibbelandskamp 2006 Jernbanetorget Oslo.

ASKseb.com kan melde at Jibbelandskampen som skulle vært i Tryvann vinterpark flyttes til Jernbanetorget i Oslo sentrum! Denne flyttingen gjøres siden vinteren ennå ikke har kommet til hovedstaden. Med stor hjelp fra Tryvann vinterpark, kommer Jernbanetorget til å forvandles til en fornøyelses park for de sultne inviterte jibberne. Trappen ned fra Jernbanetorget mot tigeren kommer til å prydes med vakre rails fra Tryvann, stillas fra Cramo og snø fra diverse ishaller i Oslo området.

Så ta turen ned og se noen av verdens beste snowboardkjørere/ Jibbelandslag i et spektakulært ”head to head” format og samtidig se årets hete nyheter fra ledende produsenter.

Om Jibbelandskampen.

Jibbelandskampen er en internasjonal freestyle snowboard konkurranse der kun de beste lagene i Europa har blitt plukket ut for å delta. Hvert land har en håndplukket landslagskaptein som har ansvaret for velge ut sitt lands 5 beste kjørere. Landene møtes i en ”head to head” konkurranse der to og to land konkurrerer mot hverandre. Til slutt står kun det beste laget igjen, og stikker av med premiepotten og tittelen; ”Europas beste snowboard-Jibbers.”

”Head to Head” trekningen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *