Presession Tryvann

Pre-boarding i Oslos stolthet, Tryvann.

Etter det nesten uforglemmelige Teammøtet som ble arrangert på torsdag var det nesten ingen tvil om at det var mer krutt i beina til alle som deltok. Team -kvelden endte som de mest vellykkede barnebursdagene, med Peppes og god stemning helt frem til legge tid.
Lørdagen etter gikk ryktene om at det skulle bli en session i Tryvann.

Så vi , Dahlo, Ho Edin og resten av børsen kom seg opp til tårnet og der ble de gledelig møtt av nesten resten av teamets ”eldre” garde. Stemningen var på topp og det var klart for en heftig session. Etter en kort stund dukket Holm og Nesheim opp og vi ble så godt som et komplett SrfSnoSk8/Oslo team.

Bildene taler for seg og vi gleder oss til kulden virkelig stepper inn og vi kan få stått litt mer enn bare 10 meter før vi tar av oss bindingene.

EarlySession

Add to My Profile | More Videos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *