North Vegas 07

North sin nye Vegas kite blir sluppet på markedet i november. Dette er favoritt kiten til teamkjører Cesar Portas, som tok andre plassen i siste PKRA runde i Brasil. Dette er kiten for maksimal ytelse og syke newschool triks !

Størrelser:
7, 9, 10, 12, 14, 16

-New School / Konkurranse kite
– Direkte bar følese og kontant styring
– 2 Pump System (alle små blærene pumpes gjennom samme ventil)
– Oppblåsbare tips (ingen spiler som 06 Vegas)
– Enorm de-power
– Cam Battens

North Vegas er en dedikert 5 line freestyle kite med presis styring og stødig “handling” for power new school triks. Direkte bar følelse gjør at du hele tiden vet nøyaktig hvor kiten befinner seg, for maksimal kontroll ved unhooked og hopping. 2 Pump system og oppblåsbare vingetipper får deg på vannet raskt og enkelt. Cam Battens gir en utrolig stabil og fast form på kiten, og en veldig “clean” canopy inngang på kiten. Noe som også gir kiten mer de-power. North sitt 5`th element system gir veldig god sikkerhet og lett re-launch.


(vindstyrke i knop)

Her er også en feit video av Cesar i Egypt, med Vegas 07:

Cesar Vegas 07

One thought on “North Vegas 07

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *