Vinteråpning på BASE!

Det skjer først i Bergen…. Lørdag 21. oktober feirer vi oss selv og vinteren som står for døren. Årets vintervarer pumper inn dørene fortere enn vi klarer å pakke det opp. Vi har fått masse fint fra Burton, Sessions, Whiteout, Palmer, DaKine, Smith, Vans, Pro-Tech……og mer kommer idag og i morgen. Festen starter i butikken……

klokken 10.00. Du får 15% rabatt på absolutt alt av årets vintervarer hele dagen. I tillegg får du minst 50% på restene fra ifjor. Vi utvider også åpningstiden til klokken 18.00

Utpå kvelden fortsetter festen i Stjernesalen på Kvarteret. Sammen med Session Bergen skal vi krydre tilværelsen for alle snøhungrige ventepelser. Collibosher spiller opp til dans og vi deler ut 2 snowboards på loddtrekning! Lodd får du på Base og Session på dagtid Lørdag.

Skipatruljen kommer, freestyle-teamet kommer og alle de hotte instruktørene kommer…..Gjør du?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *