Première på STP`s nye storfilm!

Torsdag 19. Oktober blir det premiere på “Bare kjør på du Kenneth!” i Bergen. Stedet blir “Viktoria”. Det er sikkert et ukjent sted for de fleste så det kan sikkert lønne seg å titte på det fine kartet vi har laget spesielt for anledningen. Adressen er: Kong Oscars gate 29. Vel møtt

Offisielt program for kvelden:

18.00: Dørene åpner
19.00: Første visning, Fri aldersgrense
22.00: Bare Kjør på du Kenneth – offisiell première – NB! 18 år
23.00: STP hip hop camp – Fæitaboogie for danselakser. Ta med pedalene og dans på bordene…

STP Prodøksjen slipper i år sin 6. snowboardfilm! “Bare kjør på du Kenneth” har blitt dens navn. Under sin permisjon fra Sandviken Sykehus har Sondre vandret rundt i verden og kjørt snowboard denne vinteren. Med seg på turene har han hatt støttekontakter og andre pasienter som har passet på og vært med å kjøre snowboard og funnet på mye dumt. Dette har resultert i en mentalt forstyrret film som egner seg best for sinnsvake personer.

På reisen får du oppleve Iransk, Østerrisk og Polsk pudder. I tillegg til en Norsk rundtur fra Oslo til Røldal til Tromsø til Voss….. Du får også oppleve vårsnø i Voss og omegn og på Folgefonna.

På soundtracket har de overlatt rap til de som kan rappe og fått med seg blant andre 50 cent og leo som sammarbeidspartner!

Inneholder kjøring fra:

Sondre Jørgensen
Erik Folmo
Patrick Larsen
Trond Klavenes
Tåmmas Phark
Jon Kåre Skiple
Marius Selje

Og litt av:
Pål Adi
Erlend Nitter
Lefso Tvilde
Stian Aadland
Kristian Folmo
Ivar Refsdal
Eirik Hausken
Slick Rick
Slayer
Glenn
Kenneth
Kyrre Forland
+ noen få andre

2 thoughts on “Première på STP`s nye storfilm!

  1. hahaha Bra kart må eg si! hehe. for de som av en eller annen sinnsvak grunn ikkje finner frem ved hjelp av kartet så ligger Victoria i gaten bak politistasjonen, på motsatt side av veien som bergen katedralskole og ved siden av Danielsen videregående. lett å finne frem. Alle er innvitert!

  2. Sånn ja, der ja jævlig kjipt at eg e støkk i tromsø og ikkje kan komme på premieren. håper det blir fullt hus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *