Stemningsrapport fra Bali!

Lasse suser videre på mopeden sin og smiler fra øre til øre. Energien i mailene han sender er til å ta og føle på. Her kommer enda en oppdatering fra Laksen om de gode liv på Bali.

Her kommer enda en liten oppdatering på surfefronten…..

Gutta har mad hookup her nede på Bali. Vi er nabo med Rizal Tanjung….proff og “Prinsen av Bali”. Han tar oss med på alle spottene og har 2 jetskis som vi lufter i ny å ne. Det er litt sykt å bli dratt inn i en bølge som er dobbel head… Det går så sykt fort. Tryna heavy i går. Det gikk så fort at gutten fløy av brettet rett inn i bølgen, ble såvidt hentet ut igjen før neste bølge kom rullende over revet…
Vi var og surfet på “Black Rock” 3 dager på rad. Dag 2 var helt syk… Marius gikk i loopen da han skulle duckdive en bølge. 4 kutt og 24 sting i huet. Det blir desverre ikke flere surfedager på ham her nede…
Riz, Mats, Thomas og jeg fikk sykt mange bølger….venstre…kjapp, bratt og heavy!!

Surfet “Kramas” på 5 fot…(bildene av Betet, lokal helt og surfeproff er fra kramas)
Dette er sikkert en av de feteste bølgene på Bali. Gutta satt og ga oss bølger….uvirkelig.. Gutta roper: Lars,Lars,Lars…da er det bare en ting å gjøre…padle som faen…ja å ikke tryn…da går det til helvete…

Dinget brettet mitt for 2 dager siden, ble smekket så det sang etter…fikk finnen i låret…pain..

må pigge…kos dere

Hilsen Lasse


Betet ripper Kramas.


Betet er Pro og det forstår man når han er i vannet med ham…


OOOOPPPSS! Dette var egentlig bare til samlingen min!


Ææhh…Dette hadde jeg jo slettet?


Rizal sprayer Mats på Kramas


Rizal, Rip Curl contest


Ratu, Rip Curl contest

3 thoughts on “Stemningsrapport fra Bali!

  1. Nusa Visst du bli lei av å surfa kan du ta deg någen sløve daga på Nusa Dua Beach Hotel, 5 stjernas massasje og innkvartering. Jimmy med isopor-hjelmen nere på beach\’en arrangere parasailing, øh..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *