.SrfSnoSk8. Team News.

I løpet av sommeren har endel SrfSnoSk8 team kjørere fått nye sponsorer. Eirik Blåsternes aka. Pewz har sluttet på Es etter 6 år og kjører nå for Supra Footwear og Krew Clothing. Erik Norli aka. Riks har også sluttet på Es til fordel for Nike SB. Stefan Johansson er sluttet på Vans og er nå på Nike SB sammen med Riks. Kim Larsen har sluttet på..

Globe og kjører nå for Supra Footwear sammen med Pewz.
Ellers har mennene bak Opus Skateboard startet et helt nytt hjulmerke med navnet Mow-Mow´s. Teamet der består av Stefan Johansson, Thomas Kahlbom og Erik Nordli. Hjulene kommer i butikker landet over i begynnelsen av Desember. Følg med for videre team news.

5 thoughts on “.SrfSnoSk8. Team News.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *