Volcom Codfish!

« Helgen 21nde-22nde Oktober » smeller det igjen i kvadrupel forstand i Stavanger ; Codfish (populært kalt Codfest i utlandet) finner sted for 3dje gang. Checkpoint Charlie feirer 20-års jubileum med nonstop-bands Torsdag til lördag, hvor höydepunktet er Garasje-rock bandet « The Cynics » fra USA på lördagen. Merlin, Neptun og Tor og spesielt Allah har lovet å bombardere kysten med rent og kraftig nordvest-swell, varme golf-ström avstikkere og fralandsvind…Lokale og tilreisende jenter fra fjernt og nær svetter i skrivenede stund i treningsstudio for at de ettertraktede deltakerne i Codfish skal velge nettopp dem når de endelig tar av seg neoprenen .

Eneste akseptable unnskyldning for ikke å være tilstede er at du er snjobrettköyrar på NSBF/Tacky Snow awards i Oslo samme helga.

Så om du liker å menge deg med alenemödre, brödre og söstre i gummi, snowboard pros, rockstars, mediascum og alle andre lönnstrinn og vektklasser iblandet uendelige mengder ildvann, höststormer og volum skrudd opp til 11, så er Stavanger et MUST denne helga…

Garantert Techno og hip hop fritt…Hvem ramler i fontenen i år ??

Gratis påmelding og deltakelse, masse stasj og gratis mat og drikke på stranden. Eneste som koster er party på Checkpoint Charlie….

Billig overnatting på Skagen Brygge Hotel, ring dem på 51855000, kodeord CODFISH (Enkeltrom m/frokost 650, dobbeltrom 750m/frokost)

Vinnerne av hver divisjon kvalifiserer seg for VQS mesterskapet i Newport, CA i mai 2007, der premiepotten er hele 100.000$ »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *