Cliché Weekly Spot Check Round 4.

Da står høstferien for døren og vi her hos .SrfSnoSk8. har funnet en ny spot som må lide av alle skatere som vil vinne ukens Cliché Spot Check. Spoten inneholder masse sprø elementer. Bruk fantasien her for hele plassen er til disposisjon denne uken. Så frem med kamera gutter og jenter så kan du bli denne ukens vinner av en valgfri Cliché hood. Vi venter i spenning.

Denne spotten er ganske ny men er utrolig morsom å skate. Når du har fått filmet det du vil kan du levere det på Base eller Sentrum før klokken 12.00 førstkommende Fredag. Husk at det ikke skal være line, kun det ENE trikset du er mest fornøyd med. Da gjennstår det å si lykke til og gi gass!!

[Link til SyvFjellMedia]

6 thoughts on “Cliché Weekly Spot Check Round 4.

  1. Fantasi Her gjør du akkurat det du vil. Om du vil slide,grinde,manual eller noe annet så er valget ditt. Lykke til

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *