Ukens Spot Check vinner.

Ukens vinner er kåret! Vi har fått inn en god bunke med bidrag, og det var litt vanskelig å bli enige denne gangen. Spotten var trappene/ledgen på Den Nationale Scene i Bergen. Ettersom uken som gikk stort sett regnet bort, ble ikke dette noen enkel affære. Drøye og våte trapper fristet nok ikke så mye….

Premien denne uken står godt i forhold til vanskelighetsgraden. Folk har risikert livet for mindre opp gjennom historien. Vi gratulerer Daniel Iversen med 1000,- spenn levert som valgfrie Clichè varer fra Sentrum eller Base.

Vi takker for alle bidragene denne gangen og ønsker alle lykke til neste uke!

[Link til SyvFjellMedia]

One thought on “Ukens Spot Check vinner.

  1. Gratulerer. Yeah…
    Litt kjipt at alle ukens vinner klippene tar så lang tid å laste…
    Fet konkurranse!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *