Skate All Day i Bergen.

Vi nærmer oss med stormskritt helgens begivenhet. Syvfjellmedias første egne konkurranse “SKATE ALL DAY!” går av stabelen nå på lørdag.

Jeg tror ikke det er så mange som aner hvor mye tid og preperasjon som skal til for å få en slik happening til å klaffe. Alt i fra dommere, dørvakter, speakers, dj’s, rocke band, prosjektør, pcer, kamera menn, premier og ikke minst økonomi.
Sponsorne blir nok litt ekstra happy siden vi har gjort oss god flid med å representere de diverse merkene og butikkene. Men det skulle jo bare mangle, for det er jo nettopp dem som gjør at premiene blir så bra som de blir…

Hva hender?

Under street contesten har vi fått med oss artisten Christer Pehrson som DJ. Selv om Pehrson mest er kjent for sine electonica beats så lover han en stor og variert playlist med mest rap og rock. Speaker blir denne gang vår gode venn og motormunn Arne Nyhamn. Arne er godt kjent for å være litt høylytt og får som oftest kommentarene til å sitte der de skal.
Det blir 4 stk dommere som for å unngå å blunke har med seg øyendråper. Alle tricks blir garantert sett!

Etter at røyken har lagt seg på street området, forflytter vi oss alle bort til spine rampen. Her kjører vi igang miniramp konkurransen mens det lokale rocke bandet PUBLIC DOMAIN entrer scenen og bokstavelig talt blåser ørene av oss.
Dagen i hallen ender med premie utdeling til ikke bare alle som har deltatt i konkurransen, men også til de heldige utvalgte av publikum.

Tilslut ender vi alle på Kvarteret der vi har afterparty med DEFINITION OF ILL som har mix tape release samme aften.

Vi ønsker alle velkommen til denne happeningen i BergenSand&Skatehall.

Hilsen
Syvfjellmedia.

[Link til SyvFjellMedia]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *