Hansi forlenger team samarbeidet med SrfSnoSk8.

Norges for tiden beste (fastboende) windsurfer i bølger, Hans-Kristian Waarum, har signert en ny periode med Team.SrfSnoSk8. 2006 har (og er fortsatt) vært en travel sesong for 22-åringen fra Grimstad. Han har deltatt i sine første PWA events og nå også tatt ut til å representere Norge i RedBull Storm Chase. Denne høsten jager han bølger og vind på strendene langs Jæren, samtidig som han studerer i Kristiansand.

Hos SrfSnoSk8 for 2007 sesongen har Hansi valgt North Sails Woodo og Starboard brett. Han vil også representere Dakine (trapeser + travel equipment, ION Wetsuits, Smith Sunglasses). I tillegg har Hansi en sponsoravtale for finner med Gorge Sport USA.

Foto: Truls Schaal, www.tsfoto.com

Helge Rotnes hos .SrfSnoSk8. forteller:
“Vi er veldig glade for å Hansi på vårt team. Han er en svært motivert windsurfer som slettes ikke er redd for å dra ut i verden og bryne seg mot de store gutta. Vi har hatt Hasi på teamet en stund, MEN for 2007 tar vi samarbeidet opp på et nytt nivå, hvor vi også så godt som mulig skal hjelpe han å komme seg ut i verden. Dette krever mer av både han og oss, men vi står godt! Ved å velge NorthSails får han i tillegg til svært gode seil, komme i selskap med Norske gutter og andre windsurfere av stort kaliber! Og i tillegg til å imponere oss på vann, liker vi å ha hans blide vesen i våre butikker og trygge på at han gjør en god jobb når han representerer våre varemerker ute på stranden.”

“Sammen med Hansi har vi mål om å fortsette den gode tradisjonen til Team.SrfSnoSk8. med å reise på turer, holde kontakten med miljøet, levere materiell på web og være tilstede der det skjer!”

Og ALLE VI hos .SrfSnoSk8. butikkene ser frem til å høre mye fra Hansi i tiden fremover!

Team.SrfSnoSk8. er alltid på utkikk etter talenter og folk som har noe å bidra med!

Har du lyst til å være med, så send ditt CV til:
team@srfsnosk8.no
Mailen merkes: CV Team

Foto: Truls Schaal, www.tsfoto.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *