Kim Larsen med 2. plass Bernhard Invitasjonal.

.SrfSnoSk8. team kjører Kim Larsen tok en sterk 2 plass i årets Bernhard Invitational. .SrfSnoSK8. teamet var godt representert med Stefan Johansson, Patrick Hallen og Ricks som alle gjorde en fin innsats. Patrick tok best trick med kickflip ned en 12 trins trapp. Fresht..

Kim er med dette blitt 10000,- kroner rikere noe som kan holde en stund siden har bor i Barcelona om dagen. Der kan han leve for 2 euro dagen fortalte han Stefan og Thomas da Opus besøkte mannen et par uker i juli. (det vil si at han har lommepenger i over 600 dager wow..) Ellers var det masse bra skating og en verdig avslutning på Club Barongsal. Sees igjen neste år.

One thought on “Kim Larsen med 2. plass Bernhard Invitasjonal.

  1. Yeah MAD fett og se kim skate igjen…. Lenge siden sist! håper han kommer hjem snart, savner skatingen hans og ikke minst stilen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *