Richard Morten Skogstrand

Vi har mistet en venn, et kjært medlem fra vår omgangskrets. Det er med tungt hjerte at dette uforståelige tapet er på vei til å gå opp for meg. Det er en svært tung uke vi nå har lagt bak oss. Jeg håper alle som kjente Richard stiller opp og viser ham den siste ære i begravelsen.

Richard begraves på Åsane Kirkegård. Sermonien holdes i Åsane Nye kirke Tirsdag 18. Juli klokken 10.00. Kirken ligger like bak Åsane Senter og er lett å finne. Kisten fraktes så i bil til kirkegården.

Vi har opprettet et fond i Richards minne. Dette bestyres av Richards pappa Rolf Skogstrand. Han har ønske om å samle midler som skal tilkomme skate miljøet i og rundt Bergen. Rolf ønsker med dette å støtte miljøet og sporten som betydde ALT for Richard og videreføre hans ideer og visjoner. WildChild Foundation – Ricky D`s minnefond kan støttes ved å sette inn penger på kontonr. 9521.08.76023. Alle pengebidrag blir tatt imot med stor takk og går uavkortet tilbake til skate miljøet. Skriv inn fullstendig adresse, så vil du få tilsendt en plakat av Ricky`s famøse dropp på politibåt garasjen. For spørsmål kan man kontakte meg, Einar Søviknes på telefon 55327911.

4 thoughts on “Richard Morten Skogstrand

  1. Kjempe greier tusen takk til alle som kom på denne fantastiske ideen… jeg tror nok i bunn og grunn uansett hvor dårlig råd vi har at vi alle kan se på dette som å gi tilbake til det miljøet vi holder så hellig…. en hundre lapp eller 2 er en liten pris å betale for å forsikre oss en bedre framtid i vente ….. Ved å avansere skate miljøet så oppnår vi som enkelt personer å stå i sammen som ett lag under ett miljø som fremmer både atletiske og sosiale egenskaper i alle…. skateboarding er ikke bare en sport skateboarding er en livstil som en hver av oss kommer til å se tilbake på og være glad for at vi var en del av det mens vi kunne….
    Jeg personlig ser på skating som ett middel som hjelper barn med selvtillit og knytting av vennskapelig bånd som for noen av oss vil vare livet ut:D
    Så la oss forene oss under disse triste omstendigheter å feire……. feire livet til en fantastisk person og feire hans på virkelse på det norske skateboard samfunn….. siste ord….. Alene er vi små men forent er vi en styrke:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *