SrfSnoSk8 og 2windy.com samlet 38 jenter Windsurfing i Tønsberg!

24.-25. juni på Furustrand (Ringshaugstranda) i Tønsberg ble det for 3dje gang samlet til en windsurfing camp for KUN jenter. Bak Campen står 2windy.com og teamrider Lill. 38 jenter, masser av vind og timesvis med seiling ble oppskriften på helgen. Les mer på: [www.2windy.com] og [Sommer eventsider SrfSnoSk8].

2 thoughts on “SrfSnoSk8 og 2windy.com samlet 38 jenter Windsurfing i Tønsberg!

  1. d aldri sett poenget med sånne jente greier….
    Har dere sett gutta bare ha surf camp for gutta….???
    utrolig teit,men sikkert kjekt.

  2. Supert arrangement Dette er et supert opplegg. Det får en hel del jenter til å begynne å windsurfe. Ofte møter jenter sånne typer som \"dd\" over her som ikke er så sympatiske og så blir litt av mora ødelagt. Jeg vet at mange av jentene har gledet seg lenge til dette opplegget og de hadde kjempeutbytte av en helg sammne med likesinnede. Vi gutta har jo slike samlinger hele tiden når vi drar på surfeturer. Bra arrangement og bra for sporten. Supert!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *