Nye DaKine sekker på BASE

Nå er endelig DaKine sekkene kommet! Gamle klassikere og nye favoritter. Vi rydder lageret i samme slengen, så nå kan du finne deg godbiter til sterkt reduserte priser i favoritt butikken din.

Blant de nye modellene finner du blant andre Campus. Denne sekken er helt rå…. Kjølerom med plass til 3-4 brusbokser, polstret laptop lomme, plass til MP3 spiller og mobil og selvfølgelig fleecelinet solbrillerom! Og vet du hva? -Den koster bare 499.- kroner!

Til alle surfere der ute har vi fått inn Patrol. Denne har egne lommer til finner, voks og egen våtdraktveske som du kan henge utenpå sekken når drakten er våt. Skjulte stropper til skateboardet ditt når det er lite bølger. Polstret rom til laptopen er det også. Prisen på denne herligheten er 1099.- kroner.

Utenom det har vi også fått inn en god del Split Rollere i Large (120l) og Small (90l). I small finnes det bare 6 stk i norge… Denne koster 1299.-

Også har vi Rolls Roycen blant trillebagger: 60/40 Convertible… Denne bad boyen tar 160 liter og kan deles i to. Pris: 1799.- Det er altså en liter pris på ca 11 kroner!

Sjekk hele det herlige DaKine sortimentet.

Helt til slutt; et lite CD tips: Laika & the Cosmonauts – Surfs You Right

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *