Film anmeldelse: Digital Divercity

Digital: Diversity
Anmeldt av Erik Nordli

Digital skateboard productions består av et knippe entusiastiske skatere fra vestkysten, som for noen år siden bestemte seg for at noen måtte ta opp tråden fra 411 og bringe det ett hakk videre.

Konseptet er mange ukjente så vel som kjente skatere, flere triks og ikke minst nesten reklamefritt (alle reklamesnuttene ligger før menyen, d.v.s. trykk på meny med en gang og du slepper alt rælet). Siden det startet har de gitt ut mange gjennomførte og friske produksjoner som jeg anbefaler sterkt at man sjekker ut om man skulle komme over en.

Denne gangen har de hausset sammen en imponerende liste med skatere: Lewis Marnell, den lille svensken som de mer rutinerte av oss kan huske igjen fra Funsport issue 1996 eller noe, er tilbake for fullt med en part spekket av teck-gnar og monsterpop med avslappet stil og lave Nike dunks. Mark Guttermann er en relativt ukjent skater, men viser her at han tør kaste seg ned rails og trapper som en annen Reynolds, akkompagnert med taighte svarte t-skjorter og heavy metal. Forkortelsen PLG vet jeg ikke hva står for, men det er ihvertfall en helt sinnsyk vertskater som går under dette navnet. Parten hans er noe av det mest imponerende innen teknisk vertskating jeg har sett, til sammenligning lik Jake Browns part i siste Blind-film. Og ja, han kaster seg også ut på Danny Way-railen, du vet den som er bua og ca. 25×15 meter.

Tro det eller ei, selveste Enrique Lorenzo har full part i denne filmen, sjekk forresten ut siste Dogway (Barcelona skate video mag) for mere fersk footy av spanjolen som kanskje er verdens største ikon innen stil og kontroll. Han skater alle sine favorittspots, fra Sants-Barcelona til LA High-schools og trubadur-gitarlåta er som balsam for øret. Tusen takk og gratulerer til Digital-crewet for denne parten. Legendarisk.

Siste parten er dedikert Jersey-local og Zoo Yorks store stolthet om dagen, Zered Basset. La meg få sagt det med en gang; denne karen leker ikke skateboard, han tar dette deadly serious. Uten å røpe for mye kan jeg nevne at denne parten inneholder den største switch frontside flip, nollie heel og crooked grind jeg noensinne har sett.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *