Påsketur til Stavanger

Jeg var i Stavanger 6 dager i påskeferien, og det var kjempe gøy der. Jeg og Tobias tok nattoget torsdag før påskeferien startet, morgenen etter ble vi henta av moren til Steffen på SVG togstasjon.

Da vi kom hjem til Steffen var allerede eMBi der og litt senere dro vi for å hente Skrua på flyplassen. Vi venta der en stund og tilslutt kom Skrua i følge med en flyvertinne. Dagene gikk og det var ikke en eneste dag uten at regnet kom innom og ødela for oss. Uheldigvis var jeg syk de 2 siste dagene, og det var bare èn dag jeg fikk filma med Stian (storebroren til Steffen).

Skrua hadde en tendens til å bli borte for oss, og en gang vi tok bussen var Skrua borte. Vi hadde glemt igjen Skrua midt i SVG sentrum. Men vi tilslutt møttes vi på Kjelvene skatepark. Det var jeg, Tobias, eMBi, Gustav, Skrua, og Eirik som sov hos Steffen, vi skata også med noen andre skatere som Jaran og srfsnosk8-teamrider Lois.

Vi skata spots som Kjelvene, Hundvåg skole, Oljemuseet, Tasta skatepark og Tasta skole, Kvernevik skatepark, Toggi hallen og SVG hallen og noen andre små-spots, pga regn ble det mest skating i SVG hallen.

Onsdag tok vi nattoget og Gustav ble med Tobias hjem for å skate Oslo resten av ferien, tidlig torsdag morning var vi på Oslo s.

Jeg vil takke familien Austerheim; Steffen, Stian, Monica og Petter, for at vi fikk sove hos dere og alt annet dere gjorde for oss!

– Kim P

4 thoughts on “Påsketur til Stavanger

  1. kjekt å ha deg på besøk Kim P Det var bare hyggelig at du ville komme. Du må bare komme igjen. Kjekt å filme med deg:)

  2. Velkommen igjen! ;) Utrolig kjekt å ha deg (og de andre) på besøk! Du er både veldig god å skate, og en kjekk gutt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *