Kim P film!

Kim P Karlsen har rømt innendørs for å slippe all snøen som gjør han så arg. Heldighvis finnes det parkeringshus og haller her i landet. Filmet og redigert av Martin Vadet. Enjoy!

Denne vinteren har vært drit pain, det er fortsatt snø ute nå og det er april! Det har tørka ett par steder, men det er fortsatt masse grus overalt og været er fortsatt kaldt. Det har vært Nøstedhallen i Drammen som har vært der jeg har skatet mest i vinter, så da vil jeg i denne anledning takke alle som har hjulpet meg med ride fram og tilbake. Det setter jeg stor pris på.

Jeg har også skatet en del i Vika garasjen, Hausmania og Haugenstua hallen. Haugenstua er en drit funny park som har alt man vil skate på, men uheldigvis ble varmeovnen ødelagt rett før vinteren kom, og da har det vært like kaldt inne i hallen som ute. Hausmania har vært stengt en del ganger pga opppussing og i Vika garasjen er det bust av og til. Jeg har også vært ett par turer hos mormor i Fredrikstad, og skatet i st. Hans fjellet. Det er et sinnsykt kult spot, verdens diggeste underlag finnes der, varme, rails, trapper, curbs, manualpads osv osv.

Jeg har skatet mest med Sim-dog, Mads Opp og nedsahl, Tobben, Steff, Borderwicks, Vadet brothers, Mike, Nico, PK street life, Nicklas gnomen + MANGE ANDRE!

Takk for fete sessions!
– Kim P


Kim skater for SrfSnoSk8, Cliché, Silver og Dakine. Her ser du grunnen til at vi er glade for å ha han på vårt team.

One thought on “Kim P film!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *