KNS og SeaSport inviterer til infokveld om kurs og trening torsdag 30. mars.

For alle som er interessert i windsurfingkurs denne våren og de yngre seilerne som har kommet i gang og ser etter mulighet for trening…. Vi ønsker velkommen til infokveld om våre aktiviteter sammen med Seilforningen KNS i 2006 sesongen. Sted: KNS, Huk Aveny 1, Bygdøy – Torsdag 30. mars kl 18:00

Nedenfor finner dere invitasjonen fra KNS!

Dette er tredje sesongen SeaSport og vår Windsurfingskole.no samarbeider med Seilforeningen KNS om å drive brettskole og bretttrening!

På kvelden vil representanter fra både KNS og SeaSport være på plass. Det blir praktisk informasjon om kurs og treningsalternativene! Og vi lover litt “action” med film…

VELKOMMEN!

Link til KNS webside og info om brettaktiviteter for 2006.

BRETT KICKOFF 30. MARS (Fra KNS websider).

For å sette navn på ting, definere brettseilernes ønsker, høre alles meninger, ønsker og behov, lære hverandre å kjenne, gi råd, snakke om utstyr og å planlegge fremtidens aktiviteter, ønsker vi å sammenkalle alle involverte og interesserte til et grunnleggende og informativt møte.

KNS startet opp med brettskole i 2004, med 6 komplette brett og drakter. Vi har brukt 2 år på å føle oss frem i markedet og har merket en sterkt voksende interesse for brettseiling. Dette signalet har vi tatt på alvor og har investert i 6 ytterligere brett med komplett utstyr. På 2 dagers nybegynnerkurs eller på trening vil man ha mulighet til å få prøve de helt enkle brettene , eller mer avansert utstyr som gir større utfordringer. Mange gutter og jenter, på alle alderstrinn har allerede gjennomført nybegynner kurs og er klare for å delta på organisert trening. Vi i KNS følger spent med på utviklingen og i samarbeid med seasport AS ønsker vi deg velkommen til 2 dagers nybegynnerkurs eller på organisert bretttreningen mandag og onsdag.

BRETT KICKOFF 2006
For å sette navn på ting, definere brettseilernes ønsker, høre alles meninger, ønsker og behov, lære hverandre å kjenne, gi råd, snakke om utstyr og å planlegge fremtidens aktiviteter, ønsker vi å sammenkalle alle involverte og interesserte til et grunnleggende og informativt møte på
KNS, Huk Aveny 1, Bygdøy – Torsdag 30. mars kl 18:00

Det vil være mange brettseilere tilstede i tillegg til personer fra KNS Sport, KNS Styre, SeaSport, KNS Brettrener – Anders Løken. Flere av Norges beste brettseilere forteller og informerer om sporten. Vi definerer deg som en person vi svært gjerne ønsker skal være med på møtet og inviterer deg til å komme. Skulle du virkelig være forhindret, ber vi deg si ifra på e-mail i retur.

Hilsen
KNS Brettgruppe

Info og påmelding – nybegynner kurs
knsbrettskole@seasport.no
Tlf. 22 83 79 28

Info og påmelding – trening
kns@kns.no
Tlf. 23 27 56 04

One thought on “KNS og SeaSport inviterer til infokveld om kurs og trening torsdag 30. mars.

  1. organisert trening Hei!
    Er denne organiserte treningen for alle alders klasser eller bare for kidsa?
    MVH:
    Torgeir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *