Stor suksess i Bergen.

X-Sports sin “junkyard” rail contest på Vågsalmenningen i Bergen ble en ubetinget suksess. Mye problemer i forkant til tross ble de 49 påmeldte og hundrevis (tusenvis?) av tilskuere veldig fornøyd. Imponerende innsats også fra jentene. Hele 4 påmeldte jenter kjørte faktisk bedre enn mange av gutta!

I forkant av arrangementet var vi i SrfSnoSk8 ansvarlig for stilas, snø, rails og transport av dette. Alt gikk som smurt helt til vi skrekkslagne sto og prøvde å grave ut rails i Eikedalen Skisenter. Alle railsene var som støpt fast i isen og var bortimot umulig å få opp. Vi klarte bare å få opp en eneste av dem og måtte improvisere på det drøyeste. Garasjer og hager ble gjennomsøkt og vi kom opp med en rekke kreative løsninger. Alt ble tilslutt ordnet på et vis, og vi var fornøyd med å ha laget et oppsett som minnet mest om en søppelplass.
I tillegg til de lokale kjørerne som trofast stilte opp, kom det en rekke glade gutter og jenter med både fly og tog. Bergen viste seg fra sin fineste side med strålende sol og blide fjes så langt øyet rakk.

Her er resultatene fra finalen

Herre Snowboard:
1. Jon Kåre Skiple
2. Jon Sigve Mehl
3. Daniel Josefsen

Dame Snowboard:
1. Sigri Heen
2. Silje Johnsen
3. Nina Basberg

X-Sports

One thought on “Stor suksess i Bergen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *