Klart for railsession i Bergen!

Nå som fisketorget er fullt av bedervet fisk og tomt for turister er det på tide at noen andre skaper stemning i Vestlandsbyen. X-Sports tar ansvar og arrangerer til helgen neste trinn i den landsomfattende Winter Games turneen! Base er med som lokal samarbeids partner.

Førstkommende lørdag fylles byen av urban vinterglede for ski-(?) og snowboardinteresserte. Vi rigger til stillaser, rails, snø og snadder for jibbere fra hele landet. Vi lover god stemning og solid konkurranse! Det ligger Wild Cards til sesongfinalen i Oslo i potten sammen med premier og snadder fra samarbeidspartnere og sponsorer. Konkurransen finner sted på Vågsalmenningen i Bergen sentrum førstkommende lørdag (11/3) fra 12:00.
Komplett program, mer informasjon og kontakt info finnes på www.x-sports.no
Meld deg på!! Send en mail til post@x-sports.no og registrer deg med det samme! Max 25 kjørere pr klasse, så få ut fingeren!!!
For akkreditering og høyoppløselige bilder ta kontakt med Tomas@x-sports.no / 90 87 01 17
Velkommen!!

One thought on “Klart for railsession i Bergen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *