SrfSnoSk8 Teamriders er med i The Arctic Challenge.

Supertalentet og Teamkjører Ulrik Badertscher ble tilslutt nr. 16 i The Artic Challenge som ble arrangert i Midtstuen, Oslo denne helgen. Vi synes det var skikkelig bra av Ulrik som denne sesongen har høstet en rekke gode resultater både i Norge og ellers i Europa! Se videoklipp med Ulrik: Link video Tacky!

Våre Teamkjører Ulrik Badertscher, Erik Johan Botner og Terje Skulstad er med i The Artic Challenge som nå er i full gang i Midtstuen, Oslo. De to førstnevnte har gått videre til semifinalen!!! Dessverre ble Terje skadet og er ute (vi ønsker deg god bedring)! Vi ønsker de andre 2 lykke til og er skikkelig stolt over dere alle sammen… og kjør bånn gass!! LYKKE TIL!

Anbefalte linker:
Tacky – 100% dekning filmer, bilder og news.
The Artic Challenge Homepage.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *