Skateboard legenden Tony Alva gjester SeaSport.

Førstkommende Tirsdag rundt fire draget, kommer Tony Alva til sjappa for å henge ut og signere. Han er i Norge for å promotere spillefilmen Lords of dog town som har premiere på filmfestivalen som er i byen om dagen.

Vi kliner til med HALV PRIS på alle skateboard, trucks og hjul denne dagen.

For de som ikke kjenner til Tony og hans posisjon i skateboard miljøet, så er han en av av de virkelig gode gamle gutta. Ta deg en tur innom og slå av en prat med en levende legende.. Vi feirer besøket med halv pris på alt av skate!!
Vi selger Lordz of Dogtown filmen for 199,- denne dagen. Det hadde jo vært stas med en film signert av Mr. Alva??

Les mer om filmen her.

2 thoughts on “Skateboard legenden Tony Alva gjester SeaSport.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *