ÅRSKAVALKADE WINDSURF..

2005 sesongen er nå over, og for en sesong det har vært.. For SrfSnoSk8 teamet har det vært mye reising og vi har vært land og strand rundt. Her er et utvalg bilder fra forskjellige steder og av diverse kompiser. Vi takker alle for sesongen som har vært og vi gleder oss til en ny knall sesong i 2006. Godt nytt år alle sammen..

4 thoughts on “ÅRSKAVALKADE WINDSURF..

 1. Jippi Jippi! Nå er det ikke lenge til vi skal til South Africa og ta nye triks. Da blir det sikkert flere bilder til 2006 samlingen.

 2. Og litt mer…. SrfSnoSk8 2005…
  NC Formula – Kristian Olsen
  NC Formula Experience – Espen Bergø
  NC Freestyle – Hans Kristian Waarum
  NM Formula – Sondre Krey

  Og selvsagt må jeg også fremheve Espen Bergø 15 år og Morten Bergø som var sammen med meg i Hood River, USA og seilte US Nationals + VM Formula Expereince. Med gode resultater. Samt at TeamNorway hadde et 5 minutters innslag på verdens største sportskanal ESPN med 35 millioner seere… :))

  Phil McGain skrev en uttalesle om Espen:
  \”I recently had the opporunity to run a clinic in Hoodriver, USA right before the US National Windsurfing Championship and Formula Experience Worlds. During the Clinic one of the participants caught my eye, his name was Espen ……….. and he was from Norway. I was impressed with his attitude and willingness to work hard no matter was required or what the wind conditions were. Espen in such a short time had developed skills which takes years to learn. I expect to see Espen up in the top of the fleets in Europe during the regattas in the next years.\”

  Så ingen tvil om at SrfSnoSk8 har gjort rent bord i 2005 på alle kanter!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *