Cliché Skateboards Med Ny Film

Cliché Skateboards slipper i februar sin fjerde film under navnet “hello jojo”. Den vil ha premiere i Norge i slutten av Januar 06. Filmen er laget av Fred Montage som er kjent for sine mesterverk når det gjelder skatefilmer. Dere kan glede dere til og se parten til den nye Cliché kjøreren Brophy. Det er også en 15 sider Cliché repotasje i Nye Slap magasine.For bilder og teaser…

Klikk her på http://www.clicheskate.com/news/brophy/ for en smakebit. Denne mannen har kanskje verdensråeste 360 flips. Når premieren blir nøyaktig kan dere finne ut her på www.srfsnosk8.no over nyåret. Sjekk også ut www.clicheskate.com/news/slap1/ for bilder. God Jul og Godt Nyttår.

2 thoughts on “Cliché Skateboards Med Ny Film

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *